fbpx

Glamour Karrier Summit-on tart előadást Szalai Legal ügyvédje a nők munkajogi védelméről

A Glamour Karrier Summit a nők munkavállalásával, munkakeresésével és jogaival kapcsolatban készül inspiráló előadásokkal

Mikor szeretne szülni? Hány gyereket tervez?  – a fenti kérdések még mindig gyakran hangzanak el állásinterjúkon, holott ez nem megengedett. Az anyaság, illetve annak a lehetősége, hogy egyszer anyák lehetünk, a munka világában is megkülönböztet minket, és sokszor hoz kiszolgáltatott helyzetbe.

A nők munkajogi védelméről szóló előadásom a Glamour Karrier Summit online konferencián segít abban, hogy a nők tájékozottabbak legyenek a legfontosabb munkajogi kérdésekben.

A Glamour business oldalán az előadás bárki számára elérhető lesz. Szó lesz benne arról, hogy miért beszélhetünk egyáltalán női jogokról a munkajogban, mi számít diszkriminatív álláshirdetésnek, melyek azok a tiltott kérdések, amiket nem kérdezhetnek meg a nőktől az állásinterjún, milyen jogai vannak a nőknek a várandósság alatt és a szülés után, ha vissza szeretnének menni a korábbi munkahelyükre, és érintjük majd munkaviszony alatt, illetve a felmondás során előforduló diszkriminációt is.

Jogaink ismerete ugyanis nemcsak magabiztosabbá tesz, de erősebb tárgyalási pozíciót is jelent a munkáltatóval szemben.

2021. április 30-án a többi inspiráló workshop és előadás mellett minden érdeklődőt szeretettel várok a Glamour Karrier Summit-on!

https://business.glamour.hu/karrier-summit

Related Posts