fbpx

KINEK TUDOK SEGÍTENI?

A JÖVŐ VÁLLALKOZÁSAINAK,

akik digitálisan kommunikálnak az ügyfeleikkel,
és akik a kommunikációhoz kreatív szolgáltatásokat vesznek igénybe, vagy ilyet nyújtanak

A jövő vállalkozásai otthonosan mozognak az online térben és a kreatív és kommunikációs szolgáltatásokban.

Olyan kis- és középvállalkozásoknak tudok segíteni, akik folyamatosan követik a világ változásait, és  jogi ügyeiket is a változó digitális környezethez igazítva szeretnék menedzselni. 

A Szalai Legal ebben tud segítséget nyújtani: jogi szolgáltatása nemcsak lépést tart a digitális gazdasággal, de alapos előrelátással a jogvitától megóv és a hatóságot távol tartja.

A válságkezelés helyett a megelőzésben hiszek. Akkor tudok a legtöbbet segíteni, amikor a jövő még alakítható.

 

DIGITÁLIS

VÁLLALKOZÁSOKNAK, AKIK ONLINE KOMMUNIKÁLNAK AZ ÜGYFELEIKKEL

Legyen szó akár webshopról,  digitális platformról, mobil applikációról vagy online szolgáltatásról,  a Szalai Legal 360 fokos jogi támogatást nyújt ügyfeleinek. 

Nálam nincsenek  sablon megoldások. Az e-kereskedelmi jogi, fogyasztóvédelmi, adatvédelmi, reklámjogi, versenyjogi , illetve szerzői jogi aspektusokat holisztikusan kezelem.

KREATÍV

VÁLLALKOZÁSOKNAK, AKIK KREATÍV ÉS KOMMUNIKÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTANAK

Sokéves reklámjogi tapasztalattal a reklámpiac valamennyi szereplőjének hatékony jogi megoldásokat kínálok akár a reklám tartalmával, akár a közzétételével vagy a hirdetési felület értékesítésével kapcsolatban van szükségük jogi segítségre.

A jogszerű médiatartalmak kialakítását és a megfelelő szerzői jogi szerződések elkészítését nálam szintén biztos kezekben tudhatod.

TELJES KÖRŰ VÁLLALATI JOGI SZOLGÁLTATÁS KKV-K SZÁMÁRA

jogi felsővezetői tapasztalattal

Gazdasági jogi szolgáltatásunkkal a cégalapításról és a munkaszervezet kialakításától kezdődően, a változások jogi támogatásáig folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Amennyiben az ügyfeleim jogi támogatása csapatmunkát igényel, magyar és külföldi együttműködő partnereim kiemelt tapasztalattal készen állnak, hogy a megbízást mindig a megfelelő kompetenciával,  a legmagasabb minőségben és a kívánt határidővel teljesítsük. 

Szalai Legal logo