fbpx

REKLÁMJOG

JOGSZERŰ REKLÁMTARTALMAK BIZTOSÍTÁSA BÁRMELY PLARTFORMON

Print

Print

Nyomtatott sajtótermékek (napilapok és magazinok) hirdetései, PR cikkek és szponzorált tartalmak

Televízió

Televízió

Szpot és non szpot reklámok, támogatói üzenetek, társadalmi célú reklámok, virtuális és osztott képernyős reklámok, termékmegjelenítés

Rádió

Rádió

Reklámszpotok, támogatói üzenetek, névszponzoráció, termékmegjelenítés

Online

Online

Display és videós online reklámok, automatizált (programmatic) hirdetések, natív reklámtartalmak, PR cikk és szponzoráció

Social

Social

Influenszer marketing, hirdetések és szponzorált tartalmak, nyereményjátékok 

Reklámgyártás

Reklámgyártás

Gyártási és szerzői jogi szerződések, a reklámtartalom ellenőrzése.

Reklámfelület értékesítés

Reklámfelület értékesítése

Hidetési felületértékesítési és felületvásárlási szerződések.

Reklámok közzététele

Reklámközzétételi szerződések.

KIK ÉS MILYEN REKLÁMJOGI ÜGYEKBEN FORDULHATNAK HOZZÁNK?

A SZALAI LEGAL A REKLÁMOGI ÉRTÉKLÁNC BÁRMELY SZEREPLŐJE SZÁMÁRA NYÚJT JOGI SZOLGÁLTATÁST

HIRDETŐK

A hirdetőknek ATL és BTL, online és offline kampányokban egyaránt tudunk jogi szolgáltatásainkkal segíteni, amely magában foglalja a a médiafelület tulajdonosaival követlenül kötött hirdetési szerződések megkötését, és az ügynökségek megbízását, valamint a jogszerű reklámtartalom kialakítását is.

KREATÍV ÜGYNÖKSÉGEK, REKLÁMÜGYNÖKSÉGEK

A Szalai Legal a  reklámügynökségeknek a tartalomgyártás jogi támogatásában is kiemelt tapasztalattal nyújt jogi szolgáltatást.  Akár a produkciós szerződésről, akár a reklámtartalom gyártásában részt vevő alkotók és egyéb közreműködők  közötti szerződésről, vagy szerzői jogi felhasználási szerződésről van szó, számíthat tapasztalatunkra.

MÉDIAÜGYNÖKSÉGEK

Szalai Legal a reklámtörvény szerinti reklámközvetítőknek a médiavásárlásokhoz kapcsolódó ügynökségi szerződésekben, a hirdetési szerződésben és a reklámtartalom kialakításához és a médiatervezéshez kapcsolódó jogi véleményezésében is komplex jogi szolgáltatást nyújt – online és offline kampányokban egyaránt.

REKLÁM KERESKEDŐHÁZAK

A Szalai Legal kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik  meghatározó multimédia sales house-nak nyújtott jogi tanácsadásban, így valamennyi platformon sikerrel támogat médiahirdetésifelület-értékesítőket a hirdetési felületértékesítési, illetve felületvásárlási szerződések tárgyalásában és előkészítésében.

MÉDIAFELÜLET TULAJDONOSOK

A médiafelület tulajdonosoknak a sales house-zal kötött hirdetési felület értékesítésére irányuló szerződésben, vagy a hirdetővel/ügynökséggel reklám közzétételére irányuló megállapodásban, illetve a reklámtartalom véleményezésében tudok reklámjogi támogatást nyújtani.

DIGITÁLIS/SOCIAL MEDIA ÜGYNÖKSÉGEK

A digitális ügynökségeknek display,  PPC (facebook, google search és google ads)  kampányokban, valamint programmatic kampányokban komplex jogi szolgáltatást nyújtunk. A reklámjogi szempontok mellett az adatvédelmi és szerzői jogi aspektusokat is kezelő hatékony jogi megoldásokat kínálunk.  A social media kampányokban az influencer marketing szerződések előkészítésében is számíthat ránk.

MIÉRT A SZALAI LEGAL?

360°-is reklámjogi szolgáltatás

A reklámjogi ügyekre komplex, a médiajogi, szerzői jogi, adatvédelmi jogi és versenyjogi összefüggéseket is magában foglaló megoldásokat kínálok, sokrétű reklámipari tapasztalattal. 

 

Belülről ismerem a reklámipar működését

Meghatározó multimédia sales house jogi feladatainak menedzselésében  és többszörös díjnyertes integrált ügynökség kiszolgásában egyaránt otthon vagyok.

Egy nyelvet beszélek ügyfeleimmelés értem a problémáit.

A reklámpiac teljes spektrumán nyújtok szolgáltatásokat

A Szalai Legal szolgáltatásai a reklámjogi értéklánc teljes spektrumát lefedik.

Platformtól függetlenül a reklámpiac bármely szereplőjét ki tudjuk szolgálni.

Tíz év hatósági oldalon

A közel egy évtizedes médiahatósági múlt alapján ottonosan mozgok a  Médiatanács előtti eljárásokban is, de a Gazdasági Versenyhivatal előtt is sikerrel látok el jogi képviseletet.