fbpx

DÍJAZÁS

A DÍJAZÁS ELVEI

Mivel minden esetben egyedi, testreszabott ügyvédi szolgáltatást nyújtunk, ezért az ügyvédi munkadíj is egyedileg állapítható meg.

A díjkonstrukció lehet

  • FIX DÍJAmikor csak lehet, igyekszünk kiszámítható, fix díjas ajánlatot tenni - különösen, ha az ügy/átadott szellemi termék értéke a domináns díjképző tényező. A fix díj az ügyérték %-ában is meghatározható.
  • ÓRADÍJAz óradíjat abban az esetben alkalmazzuk, amikor a feladat munkaideje egyáltalán nem, vagy nehezen becsülhető előre, illetve nagyban függ az ügyfél közreműködésétől és a folyamat közben felmerülő egyedi igényeitől. Mértéke 35.000,- Ft+ÁFA és 50.000,- Ft+ÁFA között kerül meghatározásra - a feladat összetettségétől, mennyiségétől, a munkanyelvtől és az ügyértéktől függően. Az óradíjat negyedórás egységekben részletetes tevékenységkimutatás alapjánszámoljuk el.
  • MIX DÍJAz előre meghatározható feladat tekintetében fix díjat határozunk meg, ezt meghaladóan az előre nem látható feladatok óradíj alapon kerülnek elszámolásra.
  • HAVI ÁTALÁNYDÍJA gazdasági társaságok állandó jogi támogatását és adatvédelmi tisztviselő (DPO) szolgáltatásunkat havi átalánydíjon vállaljuk egyedi megállapodás alapján. Állandó ügyfeleink elköteleződését a legkedvezőbb díjainkkal jutalmazzuk.
  • KONZULTÁCIÓS DÍJA személyes konzultáció díja 50.000,- Ft+ÁFA/óra, az online konzultáció díja 40.000,- Ft+ÁFA/óra. A konzultációk legkisebb egysége egy óra, a konzultációs díj a bejelentkezés visszaigazolását követően előre utalandó.
Dr. Szalai Anita