fbpx

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEK

JOGTERÜLETEK

AMIBEN SZAKÉRTŐKÉNT TÁMOGATOM
Médiajog

MÉDIAJOG

A Szalai Legal az online, a print, rádiós és elektronikus média szereplőinek a piacra lépéssel és a médiatartalmak kialakításával, gyártásával és vásárlásával kapcsolatban hatósági tapasztalattal nyújt jogi tanácsadást és képviseletet.
Reklám

REKLÁMJOG

A Szalai Legal a reklámértéklánc minden szereplőjét ki tudja szolgálni, legyen szó a reklámtartalmak jogszerűségéről vagy a hirdetések közzétételéről és a reklámfelületek értékesítéséről.
Adatvédelmi jog

ADATVÉDELMI JOG

Nálunk az adatvédelmi projekt nem csak dokumentáció: a GDPR-nak való megfelelést a vállalkozás üzleti folyamataiba építve, minden esetben adatvédelmi audit alapján biztosítjuk.
Fogyasztóvédelelem a digitális gazdaságban

FOGYASZTÓVÉDELMI JOG, VERSENYJOG

A vállalkozás általános szerződési feltételeinek és szerződéses gyakorlatának kialakítása során kiemelt figyelmet fordítunk a jogszerű kereskedelmi gyakorlat kialakítására. Hatékony jogi képviseletet látunk el azoknak az ügyefelnek, akik a hatóság képviseletébe kerültek.
Szellemi tulajdonjog

SZELLEMI TULAJDONVÉDELMI JOG

Kiemelten képviseljük ügyefeleink érdekeit, akár jogtulajdonosként, akár felhasználóként kívánnak szerzői jogi jogátruházási vagy felhasználási szerződést kötni. A vállalkozás brand-jének védjegyeztetésében ugyancsak számíthatnak ránk.
Elektronikus kereskedelmi jog

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI JOG

Az elektronikus kereskedelem minden területén kínálunk jogi szolgáltatásokat, legyen szó akár webshopról, akár videós tartalommegosztásról. A webshopok jogi megfelelését valamennyi jogi aspektusra figyelemmel holisztikus szemlélettel biztosítjuk.

ÁLTALÁNOS VÁLLALATI JOGI TANÁCSADÁS

A Szalai Legal speciális szolgáltatási területén kívül általános vállalati jogi támogatást is nyújt partnereinek, így polgári, kereskedelmi vagy munkajogi kérdésekben is számíthat ránk.

Amennyiben az ügyfeleim jogi támogatása csapatmunkát igényel, magyar és külföldi együttműködő partnereim kiemelt tapasztalattal készen állnak, hogy a megbízást mindig a megfelelő kompetenciával,  a legmagasabb minőségben és a kívánt határidővel teljesítsük. 

JOGI SZOLGÁLTATÁSOK

AMELYEKBEN SZÁMÍTHAT RÁM

Jogi tanácsadás

Személyes és online konzultációban, írásbeli jogvéleményben.

Jogi képviselet

Ellenérdekű féllel történő tárgyalásokon, hatóságok és bíróság előtt.

Okiratszerkesztés

Szerződések és megállapodások, egyéb jogi dokumentumok.

Állandó jogi partneri szolgáltatás

Napi szintű jogi támogatás és képviselet, DPO szolgáltatás.

JELENTKEZZEN BE KONZULTÁCIÓRA!

Ön elmondja, miben segíthetek.
Én vázolom a megoldás irányát és az együttműködés kereteit.