fbpx

SZEKTOROK

AKIKNEK KOMPLEX JOGI SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE

E-COMMERCE/DIGITÁLIS PLATFORMOK

A webshopok, a digitális szolgáltatások és platformok jogi megfelelése ma már komplex uniós és haza jogi szabályrendszer naprakész ismeretében, és a jogalkotás és joggyakorlat folyamatos nyomon követésével biztosítható. 

A bizonytalan sablon megoldások helyett testreszabottan, holisztikus szemlélettel gondoskodunk a biztonságos jogi működésről. 

 

REKLÁM/MARKETING

Professzionális reklámjogi szolgáltatás márkáknak, ügynökségeknek és sales house-oknak.

A jogszerű reklámtartalommal és a jogtiszta marketing adatbázis építéssel kapcsolatos jogi tanácsadásunk során segítünk elkerülni a bírságokat és kiaknázni a marketingben rejtő lehetőségeket.

A reklámjogi értéklánc valamennyi szereplőjét kiemelt tapasztalattal támogatjuk szerződésrendszerük kialakításában.

 

 

MÉDIA

A tartalomgyártóktól a médiavállalatokig a teljes médiajogi értéklánc minden szereplőjének, valamennyi plaformon hatékony jogi szolgáltatást kínálunk –  legyen szó akár  sajtó/médiajogi, szerzői jogi vagy személyiségi jogi kérdésekről.

Évtizedes hatósági tapasztalattal a piacra lépés, illetve piaci koncentráció szabályozásában,  tartalomfelügyeleti eljárásban és műsorterjesztési kérdésekben is vállaljuk jogi képviseletét.

TELJES KÖRŰ VÁLLALATI JOGI SZOLGÁLTATÁS

jogi felsővezetői tapasztalattal

Gazdasági jogi szolgáltatásunkkal a cégalapításról és a munkaszervezet kialakításától kezdődően, a változások jogi támogatásáig folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Amennyiben az ügyfeleim jogi támogatása csapatmunkát igényel, magyar és külföldi együttműködő partnereim kiemelt tapasztalattal készen állnak, hogy a megbízást mindig a megfelelő kompetenciával,  a legmagasabb minőségben és a kívánt határidővel teljesítsük. 

Szalai Legal logo