fbpx

SZEKTOROK

KOMPLEX JOGI SZOLGÁLTATÁSOK

DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK SZÁMÁRA

A  digitális szektor  – az e-kereskedelem, az informatika, az információs társadalom és az online média  – jogi  támogatása  komplex szaktudást igényel.

A webshopoktól  a  digitális platformokon át a nagyvállalatok digitális üzletágáig  a Szalai Legal egyaránt kínál jogi szolgáltatást.

Nálunk nincsenek  sablon megoldások. A fogyasztóvédelmi, adatvédelmi, reklámjogi, versenyjogi , illetve szerzői jogi aspektusokat holisztikusan kezeljük.

A REKLÁMPIAC SZEREPLŐI SZÁMÁRA

A reklámpiac klasszikus és új szereplői  egyaránt fordulhatnak hozzánk akár a reklám tartalmával, akár a közzétételével vagy a hirdetési felület értékesítésével kapcsolatban van szükségük jogi segítségre.

Sokéves reklámjogi tapasztalatunkkal a hirdetőtől a reklámszolgáltatón át a reklám- és médiaügynökségekig, illetve akár meghatározó sales house-oknak is minőségi  és hatékony jogi szolgáltatást kínálunk.

MÉDIAVÁLLALATOK SZÁMÁRA

Speciális szakterületünkön  a médiapiac  valamennyi platformon  működő klasszikus és új szereplőit ki tudjuk szolgálni.

Az influenszerektől a tartalomgyártókon át a médiavállalatokig hatékony jogi szolgáltatást kínálunk legyen szó akár  sajtó/médiajogi, szerzői jogi vagy személyiségi jogi kérdésekről.

Közel tíz éves hatósági tapasztalattal a piacra lépéssel kapcsolatban és a tartalomfelügyeleti eljárásban is vállaljuk jogi képviseletét.

TELJES KÖRŰ VÁLLALATI JOGI SZOLGÁLTATÁS KKV-K SZÁMÁRA

jogi felsővezetői tapasztalattal

Gazdasági jogi szolgáltatásunkkal a cégalapításról és a munkaszervezet kialakításától kezdődően, a változások jogi támogatásáig folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Amennyiben az ügyfeleim jogi támogatása csapatmunkát igényel, magyar és külföldi együttműködő partnereim kiemelt tapasztalattal készen állnak, hogy a megbízást mindig a megfelelő kompetenciával,  a legmagasabb minőségben és a kívánt határidővel teljesítsük. 

Szalai Legal logo