fbpx

REKLÁM – MARKETING

KIEMELT TAPASZTALAT A REKLÁM ÉS MARKETING SZEKTOR JOGI TÁMOGATÁSÁBAN

Reklám média

HIRDETŐK

A hirdetőknek ATL és BTL, online és offline kampányokban egyaránt tudunk jogi szolgáltatásainkkal segíteni, amely magában foglalja a a médiafelület tulajdonosaival követlenül kötött hirdetési szerződések megkötését, és az ügynökségek megbízását, valamint a jogszerű reklámtartalom kialakítását is.

KREATÍV ÜGYNÖKSÉGEK, REKLÁMÜGYNÖKSÉGEK

A Szalai Legal a  reklámügynökségeknek a tartalomgyártás jogi támogatásában is kiemelt tapasztalattal nyújt jogi szolgáltatást.  Akár a produkciós szerződésről, akár a reklámtartalom gyártásában részt vevő alkotók és egyéb közreműködők  közötti szerződésről, vagy szerzői jogi felhasználási szerződésről van szó, számíthat tapasztalatunkra.

MÉDIAÜGYNÖKSÉGEK

Szalai Legal a reklámtörvény szerinti reklámközvetítőknek a médiavásárlásokhoz kapcsolódó ügynökségi szerződésekben, a hirdetési szerződésben és a reklámtartalom kialakításához és a médiatervezéshez kapcsolódó jogi véleményezésében is komplex jogi szolgáltatást nyújt – online és offline kampányokban egyaránt.

REKLÁM KERESKEDŐHÁZAK

A Szalai Legal jelentős tapasztalattal rendelkezik  meghatározó multimédia sales house-nak nyújtott jogi tanácsadásban, így valamennyi platformon sikerrel támogat médiahirdetésifelület-értékesítőket a hirdetési felületértékesítési, illetve felületvásárlási szerződések tárgyalásában és előkészítésében.

MÉDIAFELÜLET TULAJDONOSOK

A médiafelület tulajdonosoknak a sales house-zal kötött hirdetési felület értékesítésére irányuló szerződésben, vagy a hirdetővel/ügynökséggel reklám közzétételére irányuló megállapodásban, illetve a reklámtartalom véleményezésében tudunk reklámjogi támogatást nyújtani.

DIGITÁLIS/SOCIAL MEDIA ÜGYNÖKSÉGEK

A digitális ügynökségeknek display,  PPC (facebook, google search és google ads)  kampányokban, valamint programmatic kampányokban komplex jogi szolgáltatást nyújtunk. A reklámjogi szempontok mellett az adatvédelmi és szerzői jogi aspektusokat is kezelő hatékony jogi megoldásokat kínálunk.  A social media kampányokban az influencer marketing szerződések előkészítésében is számíthat ránk.

Szakértő jogi támogatást nyújtunk marketing céljaid eléréséhez

KREATÍV TARTALMAK KIALAKÍTÁSA

A Szalai Legal az egyik legnagyobb hazai tartalomgyártó cégnél szerzett tapasztalatával hatékonyan tudja támogatni a kreatív ügynökségek reklám tartalomgyártással kapcsolatos tevékenységeit.

VÁSÁRLÁST ÖSZTÖNZŐ KERESKEDELMI KOMMUNIKÁCIÓ

A  Szalai Legal közel tíz éves hatósági tapasztalatával biztosítja a reklámtartalmakkal kapcsolatos előírások betartását úgy, hogy a hirdető által kívánt kereskedelmi üzenet egyszerre legyen hatásos és jogszerű.

MEGFELELŐ CÉLKÖZÖNSÉG ELÉRÉSE

A médiafelület tulajdonosok és a médiafelület értékesítői közötti megállapodások megkötésében is mindkét oldalon nagy tapasztalattal rendelkezünk, így a médiavásárlási ügyletekben is kiemelt reklámjogi szakértő partnerei vagyunk.

REKLÁMFELÜLET HATÉKONY ÉRTÉKESÍTÉSE

A Szalai Legal Magyarország egyik  vezető multimédia sales house-ának vezető ügyvédi tapasztalatával a reklámfelület értékesítésére vagy bérletére, illetve a reklámok közzétételére irányuló szerződések megkötésében is egyedülálló tapasztalattal tudja ügyfeleit támogatni.

HIRDETŐK BEVÉTELSZERZÉSÉNEK NÖVELÉSE

A reklám értéklánc valamennyi szereplőjének tevékenysége és együttműködése során szem előtt tartjuk, hogy a végső cél a hirdető bevételszerzésének növelése, amelynek elérése a többi szereplő sikerének is záloga.

A VÁLLALKOZÁS EGÉSZSÉGES OPERATÍV MŰKÖDÉSE

A  Szalai Legal az operatív jogi vezetésben szerzett sokéves tapasztalatával akár egy reklámozó márka, akár egy reklámcég általános vállalati jogi támogatásában is hatékony jogi partner tud lenni.

JOGSZERŰ REKLÁMTARTALMAK BIZTOSÍTÁSA BÁRMELY PLARTFORMON

Print

Print

Nyomtatott sajtótermékek (napilapok és magazinok) hirdetései, PR cikkek és szponzorált tartalmak

Televízió

Televízió

Szpot és non szpot reklámok, támogatói üzenetek, társadalmi célú reklámok, virtuális és osztott képernyős reklámok, termékmegjelenítés

Rádió

Rádió

Reklámszpotok, támogatói üzenetek, névszponzoráció, termékmegjelenítés

Online

Online

Display és videós online reklámok, automatizált (programmatic) hirdetések, natív reklámtartalmak, PR cikk és szponzoráció

Social

Social

Influenszer marketing, hirdetések és szponzorált tartalmak, nyereményjátékok 

MEGFELELŐ REKLÁMJOGI SZERZŐDÉSEK

Reklámgyártás

Gyártási és szerzői jogi szerződések, a reklámtartalom ellenőrzése.

Reklámfelület értékesítése

Hidetési felületértékesítési és felületvásárlási szerződések.

Reklámok közzététele

Reklámközzétételi szerződések.