fbpx

KONZULTÁCIÓ
AJÁNLATKÉRÉS

TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT!

Írd le, miről szeretnél konzultálni és hamarosan felkereslek időpont egyeztetés céljából!

Ha pontosan tudod,  hogy miben segíthetek, akkor érdemes egy rövid összefoglalót (tényvázlatot) készítened az igényelt jogi feladatról.

Ha a csomagajánlatunk keltette fel a figyelmed, azt is jelezd bátran!

KONZULTÁLJUNK ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN!

Az első konzultáció alkalmával abban segítelek, hogy a jogi feladat vagy probléma tényvázatát teljes körűen feltárjuk, és jogi tanácsadás során a megoldás irányát kijelöljük és az elvégzendő feladatokat meghatározzuk.

A konzultáció arra is alkalmas, hogy konkrét jogi kérdésekre választ kapj – amennyiben azok terjedelme és bonyolultsága nem haladja meg a konzultáció kereteit. 

A jogi tanácsadás az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és kamarai szabályozás szerint – kevés kivételtől eltekintve – díjköteles tevékenység. Az aktuális díjakról a „Díjazás” menüpontban kapsz tájékoztatást.

Az iratok tanulmányozására szintén ügyvédi munkadíj ellenében van mód.

 

PARTNERKÉNT TÁMOGATLAK JOGI ÜGYEIDBEN

Az első konzultáción felállított tényvázlat alapján minden esetben személyre szabott árajánlatot adok, melynek elfogadása esetén szerződést kötünk az ügyvédi tevékenység ellátására.

Választhatsz kedvezményes csomagajánlataink közül is. 

A megbízási szerződés alapján jogi tanácsadást nyújtok, okiratot szerkesztek vagy ellátom vállalkozásod jogi képviseletét – akár állandó jelleggel. Minden szaktudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy megelőzzük a bajt és támogassalak a sikeres működésben.

 

FORDULJ HOZZÁM BIZALOMMAL!

AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓBAN FOGLALTAK SZERINT VIGYÁZUNK SZEMÉLYES ADATAIDRA, ÉS AZ ÜGYVÉDI TITOKTARTÁS A KEZDETEKTŐL KÖT!
Landing contact form