fbpx

KONZULTÁCIÓ
AJÁNLATKÉRÉS

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT!

Írja le, miről szeretne konzultálni és hamarosan felkeressük időpont egyeztetés céljából!

Ha pontosan tudja,  hogy miben segíthetek, akkor érdemes egy rövid összefoglalót (tényvázlatot) készítenie az igényelt jogi feladatról.

KONZULTÁLJUNK ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN!

Az első konzultáció alkalmával abban segítem Önt, hogy a jogi feladat vagy probléma tényvázatát teljes körűen feltárjuk, és jogi tanácsadás során a megoldás irányát kijelöljük és az elvégzendő feladatokat meghatározzuk.

A konzultáció arra is alkalmas, hogy konkrét jogi kérdésekre választ kapjon – amennyiben azok terjedelme és bonyolultsága nem haladja meg a konzultáció kereteit. 

A jogi tanácsadás az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és kamarai szabályozás szerint – kevés kivételtől eltekintve – díjköteles tevékenység. Az első egy órás konzultáció díja 40.000,- Ft+ÁFA. 

Az iratok tanulmányozására szintén ügyvédi munkadíj ellenében van mód.

 

PARTNERKÉNT TÁMOGATOM JOGI ÜGYEIBEN

Az első konzultáción felállított tényvázlat alapján minden esetben személyre szabott árajánlatot adok, melynek elfogadása esetén szerződést kötünk az ügyvédi tevékenység ellátására. A megbízási szerződés alapján jogi tanácsadást nyújtok, okiratot szerkesztek vagy ellátom vállalkozása jogi képviseletét – akár állandó jelleggel. Az Ön jogi partnereként minden szaktudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy megelőzzük a bajt és támogassam a sikeres működésben.

FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL!

AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓBAN FOGLALTAK SZERINT VIGYÁZUNK SZEMÉLYES ADATAIRA, ÉS AZ ÜGYVÉDI TITOKTARTÁS A KEZDETEKTŐL KÖT!